facebook tracking

Att jobba som konsult

Vill du både ha omväxling i arbetet och en trygg anställning? Då ska du jobba hos oss som uthyrd konsult / specialist. Genom din anställning hos oss får du möjlighet att komma in på flera av Sveriges mest välkända och attraktiva företag. Du får använda din kunskap och kompetens och eftersom uppdragen varierar har du hela tiden möjlighet att utvecklas samtidigt som du bygger upp ditt personliga nätverk och snabbt stärker ditt CV. 

När du arbetar hos oss har du en fast lön, semester och all annan trygghet som en anställning ger. Vi ser våra medarbetare som vår allra viktigaste tillgång och som uthyrd specialist är du vår ambassadör och vårt ansikte utåt. Det är genom dig och våra andra konsulter som vi bygger goda relationer till våra kunder och lägger grunden för ett bra och långvarigt samarbete.

Dina förmåner som konsult

Utveckling, uppföljning och coachning

Som anställd konsult har du en ansvarig konsultchef som ser till att du har passande uppdrag samt att du trivs. När du arbetar hos våra kunder kommer din konsultchef att hålla kontakten med dig och kunden för att säkerställa att ni båda är nöjda och att uppdraget löper på som planerat.

Konsultchefen besöker dig på arbetsplatsen, bjuder in dig till konsultaktiviteter och arbetar för att du ska trivas och utvecklas. Du får utvecklingssamtal en gång per halvår samt löpande kontakt via telefon och besök på plats. Du får löpande coachning och feedback, samt i den mån det är möjligt, får du vidareutbildning på plats hos kundföretaget och du kan även bli erbjuden fast anställning direkt hos kundföretaget.

Konsultaktiviteter

Vi vill att du ska trivas och känna dig trygg och uppskattad hos oss samt känna dig som en av oss även när du har ett långt kunduppdrag. 

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och för att visa vår uppskattning, lära känna varandra och andra medarbetare samt knyta kontakter, så ordnar vi trevliga medarbetarträffar för alla konsulter några gånger per år.

Connecta med oss
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor